torstai 10. joulukuuta 2015

Miten Jaspal Tailors eroaa muista räätälinliikkeistä?

Thaimaan turistikohteissa räätälinliikkeitä tuntuu olevan joka kulmalla ja sitä myöten sinnikkäitä sisäänheittäjiä valmiina jututtamaan jokaista ohikulkevaa turistia. Tämä onkin ensimmäinen asia, missä Jaspal Tailors erottuu muista. Jaspalin liikkeisiin ei kiskota ketään väkisin vaan työn laatu, uskolliset, vuosi toisensa jälkeen palaavat asiakkaat ja heidän suosituksensa toimivat parempana markkinointina kuin kiusalliset sisäänheittäjät, jotka turistit mielellään kiertävät kaukaa. Ja toki nykyaikana palveluista viestitään myös sosiaalisen median kanavissa.

Eli Jaspalin räätälinliikkeisiin tullaan täysin omaehtoisesti tai hyvien suositusten perusteella. Hintoja voi tulla tiedustelemaan ja malleihin sekä kankaisiin tutustumaan ja sen jälkeen ostopäätöstä miettiä ihan kaikessa rauhassa. Jaspal Tailorsilla on pitkät perinteet. Se on toiminut Phuketin saarella jo parinkymmenen vuoden ajan ollen saaren ensimmäisiä räätäleitä. Tätä nykyä liikkeitä on Phuketissa 6 kappaletta ja yksi Khao Lakissa. Suurin osa liikkeistä sijaitsee Karon beachin tuntumassa. Pääliike on kuitenkin Patongilla aivan Bangla roadin kyljessä.



Koska räätälinliikkeitä on Phuketissa paljon ja kilpailu kovaa toiset liikkeet ovat lähteneet polkemaan hintoja niin, että se näkyy työn ja materiaalien laadussa. Jaspal Tailors liikkeissä ei pyritä polkemaan hintoja laadun kustannuksella, vaan halutaan tarjota asiakkaalle aina laadukas ja toiveet täyttävä tuote. Halpoja valmisvaatteita ovat kaupat pullollaan, mutta Jaspal Tailorsilla ajatellaan, että mittojen mukaan teetettävissä vaatteissa tähdätään aina ennen muuta kestävyyteen, laatuun ja uniikkiuteen.

Liikkeiden omistaja Jaspal Singh antaa henkilökohtaisesti vaatteille täyden tyytyväisyystakuun. Korjauksia voidaan tehdä niin kauan, että istuvuus on täydellinen. Jos vaate ei ole mieleinen saa rahansa takasin.

Suuntaa-antavia hintoja: lyhyet mekot 110-150 eur, pitkät juhlapuvut 135-170 eur, puvut 170-250 eur, paidat 20-30 eur. Materiaalista ja kangasmenekistä riippuen.

Juhlavat mekot toteutetaan toiveittesi mukaan

Voit tehdä tiedusteluja sähköpostitse ja varata vaikka suomalaisin tulkin mukaan ostoksille: jaspaltailorsfin@gmail.com

Suomenkielinen facebook -sivu löytyy täältä.


1 kommentti:

  1. Titanium Band Rings and Spinning Rods. - Titsanium Arts
    Titanium Rings and urban titanium metallic Spinning ford ecosport titanium Rods. $8.00. Quantity. Quantity. Quantity. Add to titanium fitness cart. Titanium Rings and Spinning Rods. $7.00. Quantity. Add to 4x8 sheet metal prices near me cart. nano titanium Titanium Rings and Spinning Rods. $9.00. Quantity. Add to cart. Titanium Rings $8.00

    VastaaPoista