tiistai 20. lokakuuta 2015

Vaatteita mittojen mukaan? - Jaspal Tailors vaatturiliike palveluksessasi

Jaspal Taylors -vaatturiliikkeet ovat toimineet Thaimaan Phuketissa jo vuodesta 1991 alkaen. Yritykselle on vuosien mittaan muodostunut vankka suosio ja luotettava maine laatuvaatteiden tuottajana Phuketin  alueella.


Jaspal Tailorsin 7 eri liikettä

Jaspal Tailorsin tinkimättömänä tavoitteena on toteuttaa laadukkaat, asiakkaalle prikulleen sopivat uniikkiasut kohtuulliseen hintaan. Huolellinen ja korkealaatuinen työnjälki sekä käsintekemisen perinteen vaaliminen ovat toiminnalle ominaisia. Korkea asiakastyytyväisyys ja asiakkaiden palaaminen vuosi toisensa jälkeen ovat signaaleja onnistuneesta palvelukonseptista.

Liikeissä voit teettää mittojesi mukaan niin juhla- kuin arkivaatteita. Puvut, iltapuvut, mekot, paidat ja hääpuvut jne. toteutetaan kaikki toiveidesi mukaan, valitsemistasi korkealaatuisista materiaaleista. Myös vuodevaatteiden kuten silkkilakanoiden teettäminen onnistuu. Vaatteiden valmistuminen kestää n. 3-7 päivää.

Tällä hetkellä liikkeitä on 6 kappaletta Phuketissa(Patong, Karon (3 kpl) ja Kamala beacheillä sekä Bang Tao/Surin beachillä) ja 1 Khao Lakissa. Asiakkaille on pick up -service omalta hotelliltaan.


Jaspal Tailors kuuluu samalla omistajalle kuin suomalaisten suosiossa oleva Karon Sea Sands -hotelli Karon beachillä. Hotelli on suomalaisten matkanjärjestäjien kuten Aurinkomatkojen, Finnmatkojen ja Tjäreborgin listoilla. 


Jaspal Tailorsin virallinen englanninkielinen sivusto http://www.jaspaltailor.com

Tämän blogin, suomenkielisen Facebook -sivun sekä sähköpostin: jaspaltailorsfin@gmail.com kautta suomalaiset asiakkaat voivat nyt ennakkoon tehdä tiedusteluja vaatteiden teettämiseen liittyen ennen lomaansa ja loman aikana.

Yhteystiedot: 

Jaspal Tailors: 

54/3,SOI PATONG RESORT
BANGLA RD., PATONG BEACH
PHUKET 83150

CALL US NOW TEL : +66 76 344 922


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti